Vlastní aplikace jako skvělý tip pro gastronomii

Jste majitelem restaurace nebo kavárny a rádi byste si získali dlouhodobé klienty? Zainvestujte do vlastní aplikace a nabídněte jim rychlý přístup k informacím.

Přístup k menu během chvilky

Každý z nás si přeje, abychom vyhledáváním informací trávili co nejkratší čas. To se týká také naší obědové pauzy, kdy máme chuť se podívat na nabídku restaurací a vybrat si pokrm, který nám nejvíce zachutná. Mobilní aplikace nabízí vašim uživatelům ihned zjistit, co je u vás dobrého. Správné fotografie pak pomohou navnadit hladové zájemce, aby se přišli občerstvit k vám. Aplikace tak usnadní vyhledávání a umožní okamžitý přístup k informacím.

Speciální nabídky

Kromě toho, že svým klientům nabídnete dostatek obrazového materiálu, který je dokonale naladí, se také díky notifikacím postaráte o komunikaci speciální nabídky. Pořádáte zvěřinové hody, vegetariánský den, nebo víkend, kdy budou mít hlavní slovo rybí speciality? Speciální nabídku můžete svým klientům sdělit pomocí notifikací. Tyto krátké zprávy se vašim klientům zobrazí i v době, kdy zrovna nejsou na vašem webu nebo aplikaci. Stačí, když bude jejich přístroj připojen na internet.

Usnadnění vyhledávání

Vlastní aplikace je konkurenční výhoda, která vám pomůže si udržet své klienty. Zákazníci si ze všeho nejvíce přejí responzivní obsah, který bude přímo korespondovat s jejich zařízením. Aplikace jim tak nabídne usnadnění vyhledávání vaší nabídky. Samozřejmostí je propojení aplikace s dalšími možnostmi. Mohou ihned vytočit vaše telefonní číslo, nebo si přidat vaše souřadnice do své navigace. Propojení s platební bránou je další možnost, stejně jako spojení se sociálními sítěmi.

Vlastní aplikace vám umožní dokonale nalákat nové klienty. Zároveň máte prostor pro tvoření obsahu pro svou klientelu a dělat jim chutě s dalšími nápady na zážitky ve vaší restauraci.

Podobné články...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *